Purezza Premium Water

Purezza Premium Water on kestävä vesiratkaisu yksinomaan ravintola-alalle, jolla on positiivinen vaikutus sekä ympäristöön että tulokseen.

Meillä on ratkaisuja, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen.

top-hero-product-purezza-1
540x540-Novachrome
540x540-Nova-black
Purezza-konsepti: Nova

Nova -tappitorni

Ammattimainen, ajaton ja klassinen valaistulla medaljongilla varustettu tappitorni/hana. Tyylikäs tappitorni, joka varmistaa raikkaan, suodatetun veden toimituksen hiilihapotettuna tai ilman työntekijöillesi ja vieraillesi.

Korkeus: 591 mm
Syvyys: 192 mm

Hanan korkeus: 370 mm

Väri/viimeistely: Musta tai kromi

Uudelleenkäytettävät designpullot

Puhdas juomavesi täydellisessä lämpötilassa ainutlaatuisissa ja tyylikkäissä uudelleenkäytettävissä lasipulloissa johtaa korkeampaan laatuun, jonka vieraasi sekä näkevät että maistavat.

Purezza-konsepti: Automatic

Automatic - tappitorni

Tappitorni, joka varmistaa jatkuvan raikkaan, suodatetun veden tarjonnan työntekijöillesi ja vieraillesi. Tämä moderni tappitorni mahdollistaa automaattisen ja esisäädetyn annostelun sekä kylmälle että hiilihapotetulle juomavedelle.

Korkeus: 528 mm
Syvyys: 190 mm

Hanan korkeus: 306 mm

Väri/viimeistely: Kromi

Purezza on ravintoloiden tulevaisuuden juomavesi

Purezza muuttaa tapaa, jolla ravintolat, kahvilat ja hotellit tekevät liiketoimintaa, ja tarjoaa modernin vaihtoehdon perinteiselle kertakäyttöpullovedelle. Liity tuhansien asiakkaiden joukkoon, jotka ovat valinneet Purezzan ravintolaansa, ruokailupaikkaansa tai hotelliinsa ympäri maailmaa, ja nauti rajattomasta pääsystä täysin puhtaaseen, virkistävään veteen – hiilihapotettuna tai ilman – aina jäähdytettynä.

540x540-albatross4
540x540-albatross2
540x540-albatross3
540x540-albatross1
Purezza-konsepti: Albatross

Albatross - tappitorni

Tyylikäs ja tunnettu tappitorni rohkealla muotoilulla. Albatross on ihanteellinen ratkaisu tarjota työntekijöillesi ja vierailijoillesi puhdasta, maukasta vettä hiilihapolla tai ilman.

Korkeus: 493 mm
Syvyys: 190 mm

Hanan korkeus: 306 mm

Väri/viimeistely: Kromi, musta, messinki tai harjattu kupari

Jäähdytyskapasiteetti sisäänrakennetuissa vesijäähdyttimissämme

Myydyin
Pro2 Eco sisäänrakennettu vesijäähdytin
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • Jopa 20 L/h jäähdytyskapasiteettia
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Pro1 Eco sisäänrakennettu vesijäähdytin
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • Jopa 30 L/h jäähdytyskapasiteettia
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Pro2 XL Eco sisäänrakennettu vesijäähdytin
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • Jopa 45 L/h jäähdytyskapasiteettia
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Aquabar Box 80
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • 80 L/t jäähdytyskapasiteettia
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Pro2 XXL Eco sisäänrakennettu vesijäähdytin
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • Jopa 95 L/h jäähdytyskapasiteettia
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Aquabar Box 150
 • Suunniteltu ammattimarkkinoille
 • 150 litran tunnin jäähdytyskapasiteetti
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista

Yksinoikeudelliset pullot Horeca-alalle

Toimitamme kaiken tarvittavan – asennuksesta jäähdyttimiin, suodattimiin, tappitorneihin ja erikoissuunniteltuihin yksinoikeudellisiin Petalosa-pulloihin. Lisäksi hallinnoimme kaikki säännölliset huollot ja saavumme nopeasti tarpeen vaatiessa tavallisten käyntien lisäksi.

Helppo käsitellä ja parempi kestävyys

Veden käsittelyn helpottamisen lisäksi sinulla on myös paljon kestävämpi ratkaisu kuin juomaveden kuljettaminen toiselta puolelta maapalloa.

Osta vai vuokraa? Päätös on sinun!

Ota yhteyttä meihin räätälöidyn tarjouksen saamiseksi työpaikallesi.

Vuokra

 • Hoidamme kaiken puolestasi.
 • Kiinteä kuukausivuokra.
 • Huoltosopimus, joka sisältää takuun koko vuokra-ajan ja säännölliset suodattimen vaihdot.
 • Korkealaatuisia tuotteita, jotka hyödyntävät viimeisintä juomavesiteknologiaa.

Osto

 • Kertainvestointi.
 • Asennus saatavilla täysin pätevöityneiltä asentajiltamme.
 • Jatkuvat huoltosopimukset ovat myös saatavilla
 • Korkealaatuisia tuotteita, jotka hyödyntävät viimeisintä juomavesiteknologiaa.
mains_fed_banner_purezza-14

Maistuva ja virkistävä juomavesi

Hyvä vesi on asiakkaiden odotus – mutta usein sitä ei priorisoida tärkeänä osana kokonaiskokemusta. Me Purezzassa ymmärrämme tarjoamasi veden maun ja virkistävyyden arvon ja tärkeyden. Järjestelmämme ovat suurikapasiteettisia, sopien kaikille kiireisille ravintoloille tai kahviloille. Samalla Purezza tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä voittoja.

Purezza-järjestelmään kuuluvat Premium Purezza -pullomme: saat ensiluokkaista, jääkylmää hiilihapollista vettä – mutta murto-osalla tavallisen pulloveden kustannuksista.

Pyydä tarjous
Culligan Image
Asennus ja huolto

Valmiina auttamaan kaikessa tarvittavassa.

Asennus
Kokeneet teknikkomme vastaavat koko juomavesivalikoimamme asennuksesta, vesiautomaateista hanatorneihin sisäänrakennetulla jäähdytyksellä sekä lähteenvesijäähdyttimiin. Mikään tehtävä ei ole liian pieni tai liian suuri.
Ylläpito
Meille on tärkeää huolehtia juomavesiratkaisustasi säännöllisellä ylläpidolla. Valitsemastasi tuotteesta riippuen palveluumme kuuluu suodattimien vaihto, säännöllinen puhdistus ja osien vaihto.
Hätäpalvelu
Mikäli ilmenee ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä. Joko korjaamme tai vaihdamme laitteesi. Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua varmistaaksemme, että kaikki toimii kuten pitääkin
Culligan Image

Pudota kertakäyttöiset muovit

Culligan on omistautunut luomaan tulevaisuuden ilman kertakäyttömuovia ja energiatehokkuutta.

Tuotteemme ovat vähentäneet globaalia kertakäyttömuovipullojen kulutusta 40 miljardilla. Joka kerta, kun Culliganin järjestelmä asennetaan, se estää noin 1,440 pullon päätyvän kaatopaikalle.

Valitse Culliganin vesiautomaatti, joka liitetään suoraan vesijohtoverkkoon kestävän juomaveden tarjoamiseksi työpaikalla.

Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset ravintolakonseptimme Purezza Premium Water.

Purezza Premium Water on kiinteällä vesiliitännällä varustettu juomavesiratkaisu. Se on ratkaisu, joka on suoraan kytketty rakennuksen vesihuoltoon edistyneellä suodatinjärjestelmällä. Ratkaisuun kuuluvat hanatornit ja sisäänrakennetut vedenjäähdyttimet ammattimarkkinoille, kaikki huolto ja ylläpito sekä ainutlaatuiset uudelleenkäytettävät lasipullot, jotka on erityisesti suunniteltu ravintoloille ja palvelualoille. Purezza Premium Water on saatavilla vain Horeca-alalle.

Purezza Premium Water käyttää suodatus- ja jäähdytysjärjestelmää juomaveden puhdistamiseen ja jäähdyttämiseen, tarjoten jatkuvan toimituksen puhdasta ja suodatettua juomavettä ravintoloiden asiakkaiden käyttöön yhdistettyihin pulloihin.

Purezza-pullo, joka tunnetaan nimellä Petalosa, ei ole sattumaa. Se on suunniteltu Purezza-konseptia silmällä pitäen, ja se täyttää sekä nopean täyttökyvyn, hyvän kädensijan, konepesun soveltuvuuden että erityisen ainutlaatuisen muodon, joka on inspiroitunut kukkien terälehtien kaarista ja linjoista. Katso tekniset tiedot

Kyllä, Purezza-ratkaisu, joka kytketään päävesijohtoon, vaatii putkityöt, koska se on suoraan kytketty rakennuksen vesihuoltoon tarjoten jatkuvan juomaveden saannin. Purezza-ratkaisua ei ole mahdollista saada ilman kiinteää vesiliitäntää, koska se on olennainen osa konseptin kestävyyteen keskittyvää lähestymistapaa.

Purezza soveltuu ravintoloille. Purezza-konsepti on moderni ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kertakäyttöiselle pullotetulle vedelle Horeca-alalla.

Suodatin voi vaihdella vedenjäähdyttimen tyypin ja kapasiteetin mukaan. Hiilisuodattimemme poistavat sedimentit, kloorin ja muut epäpuhtaudet, neutraloivat veden huonot maut ja hajut, samalla kun luonnollisesti esiintyvät ja hyödylliset mineraalit pääsevät kulkemaan läpi, taaten hyvän maun ja raikkaan veden.

Ei. Purezza on pelkästään puhdistettua kylmää juomavettä, hiilihapolla ja ilman.

Kyllä, säännöllinen huolto on suositeltavaa varmistaaksemme oikean toiminnan ja veden laadun. Suodattimet on vaihdettava, ja viilennyslaite on puhdistettava säännöllisesti. Culligan huolehtii vesijäähdyttimen huollosta ja desinfioinnista osana huoltopalveluamme, joka sisältyy vesijohtoon kytkettyjen vesijäähdyttimien vuokrapaketteihimme.

Ehkä olet enemmänkin kiinnostunut...

Erilaisia ​​ratkaisuja laadukkaan puhtaan ja virkistävän juomaveden tarjoamiseksi työpaikalle.

Suurkapasiteetti vesiautomaatit

Vankkarakenteiset laitteet suunniteltu korkean käyttöasteen ympäristöihin.

Hanatorni

Hanatorni sisäänrakennetulla vesijäähdyttimellä - tekee juomavedestä osan sisustusta.

Lähde-vesiautomaatit

Luotettavia ja käyttäjäystävällisiä lähdevesiautomaatteja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Virkistäviä oivalluksia Culliganin maailmaan ja monia jännittäviä ja opettavaisia ​​artikkeleita sekä vedestä että kahvista.