Culligan nordic group
– käyttöehdot

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Culligan Nordic Group, joka on rekisteröity neljässä maassa: Norja, Ruotsi, Tanska ja Suomi. Y-tunnus Norjassa 984522738, Ruotsissa 556581-5023, Tanskassa 32271529 ja Suomessa 984522738, jotka yhdessä muodostavat “Operaattorin”.

Lisenssi ja henkilötiedot

 • Operaattori antaa sinulle ei-yksinoikeudellisen lisenssin käyttää tätä verkkosivustoa seuraavien käyttöehtojen mukaisesti.
 • Operaattori voi milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta peruuttaa lisenssin. “Henkilötiedoilla” tarkoitetaan tietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, internet-palveluntarjoajasi, puhelinnumerosi ja muita sinulta pyydettyjä tai sinusta kerättyjä tietoja voimassa olevan paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Jos annat meille henkilötietojasi, voimme käyttää niitä vastataksemme pyyntöihisi, mukauttaaksemme käyttökokemuksesi meillä, ottaaksemme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja lähettääksemme sinulle sähköpostia uusista tuotteista, palveluista tai tarjouksista. Antamalla tietoja
 • Operaattorille tämän verkkosivuston kautta suostut tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön kuten näissä käyttöehdoissa, tietosuojaselosteessa sekä evästekäytännössämme on kuvattu.

Aineisto verkkosivustolla

 • Tämä verkkosivusto sisältää aineistoa, joka on Operaattorin omaisuutta. Aineisto sisältää, mutta ei rajoitu, designiin, ulkoasuun, ulkonäköön, graafisiin elementteihin sekä dokumenttikirjastossa (“Culligan-materiaali”) sijaitsevaan materiaaliin. Aineisto on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeuksilla (“IPR”).
 • Voit katsella, käyttää, ladata ja tallentaa materiaalia tältä verkkosivustolta vain henkilökohtaiseen käyttöön tai tutkimuskäyttöön. Kaupallinen käyttö ei ole sallittua ilman Operaattorin nimenomaista lupaa. Tätä verkkosivustoa koskeva nimenomainen lupa ja lisenssi vaaditaan, jotta voit käyttää dokumenttikirjastoa, joka sisältää erityistä Culligan-materiaalia (“lisenssi”). Materiaalin jakaminen edelleen, uudelleenjulkaisu tai muut menetelmät, jotka tekevät materiaalin saataville kolmansille osapuolille, on kielletty. Lisenssin myötä käyttäjä hyväksyy ja suostuu siihen, että kaikki IPR, joka liittyy Culligan-materiaaliin, mukaan lukien kaikki merkki- ja verkkotunnuksen nimet, tavaramerkit, logot ja design (“Culligan-IP”), ovat ja pysyvät Operaattorin tai Culligan Groupin jäsenen omaisuutena. Lisenssi on ei-yksinomainen lisenssi käyttäjälle käyttää “Culligan”-nimeä ja Culligan-IP:tä ja -palomuuria yksinomaan markkinoinnin ja myynnin yhteydessä tuotteina, jotka ovat valtuutettu jakelija Culliganille, ja markkinointi-, mainonta- ja tarjousmateriaalissa, jota käyttäjä käyttää vain tämän yhteydessä ja edellyttäen, että tällainen materiaali on etukäteen hyväksytty Operaattorin toimesta. Lisenssin nojalla käyttäjä suostuu olemaan tekemättä, osallistumatta tai sallimatta toimintoja tai toimia tai laiminlyömään mitään, missä “Culligan”-nimi tai IPR- tai palomuuri-nimi tai materiaali tällä verkkosivustolla tai dokumenttikirjastossa tai erottuvuus tai maine tässä yhteydessä saattaa vahingoittua tai tahrata millään tavalla.

Luvaton käyttö tällä verkkosivustolla voi johtaa korvausvaatimuksiin vahingoista ja/tai voi olla rikosoikeudellinen teko.

Operaattori varaa oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja, jotka ohjaavat tämän verkkosivuston käyttöä. On sinun vastuullasi lukea säännöllisesti nämä käyttöehdot. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä hyväksyt automaattisesti kaikki tällaiset käyttöehdot.

Informaation tarkkuus

 • Tämän verkkosivuston tiedot on annettu hyvässä uskossa ja on tarkoitettu vain yleiseen informaatioon ja yleiseen kiinnostukseen.
 • Vaikka Operaattori pyrkii pitämään tiedot ajan tasalla ja oikeina, he eivät ole vastuussa mahdollisista epätarkkuuksista ja eivät anna mitään takuita tarkkuudesta, luotettavuudesta tai sopivuudesta, ja jos tukeudut tai perustat tällaiseen tietoon, teet sen täysin omalla vastuullasi. Tämän verkkosivuston tiedot eivät pidä sisällään absoluuttista totuutta eivätkä ne ole neuvontaa tai suositusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa vahvistat, että et perusta toimintaasi tällaisiin tietoihin. Mahdolliset erimielisyydet sinun ja kolmannen osapuolen välillä, joka on nimetty tai viitattu tällä verkkosivustolla, tapahtuvat täysin omalla riskilläsi ja vastuullasi.

Linkitys

 • Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin. Operaattori ei ota vastuuta tai sitoumuksia muiden verkkosivustojen sisällöstä, jotka eivät ole tiukasti Operaattorin tai Culligan Groupin jäsenten valvonnassa. Mikään linkki ei ole tarkoitettu antamaan, eikä sitä pidä tulkita antavanOperaattorin hyväksynnän tällaiselle verkkosivustolle. Et voi luoda linkkiä tälle verkkosivustolle toiselta verkkosivustolta tai asiakirjasta ilman Operaattorin kirjallista hyväksyntää.

Sitoumus

 • Operaattori ei takaa, että tämän verkkosivuston käyttö on yhteensopivaa kaiken käyttäjien käyttämän laitteiston tai ohjelmiston kanssa.Vaikka henkilötietojen antamiseen liittyy aina tietty riski eikä mikään järjestelmä ole täysin turvallinen, Operaattori pyrkii ottamaan kohtuullisia varotoimia, jotka vastaavat tietoja ja estävät ja minimoivat tällaiset riskit yhteydessä tämän verkkosivuston käyttöön.
 • Missään olosuhteissa Operaattori ei ole vastuussa mistään tappiosta tai vahingosta, mukaan lukien ilman rajoituksia epäsuora tai seuraamuksellinen tappio tai vahinko, joka aiheutuu tietojen menetyksestä tai voitosta, joka aiheutuu tai liittyy tämän verkkosivuston käyttöön.

Koko sopimus

 • Nämä käyttöehdot (mukaan lukien tietosuojaselosteemme ja evästekäytäntömme) kattavat kaikki ehdot, joihin sinä ja Operaattori suostutte yhteydessä tämän verkkosivuston käyttöön, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu kanssasi. Voimassa oleva laki ja näiden käyttöehtojen ja ehtojen hyväksyminen. Tätä verkkosivustoa hallinnoi ja ylläpitää Operaattori toimistoistaan Pohjoismaissa. Valmistelu, olemassaolo, rakenne, suoritus, pätevyys kaikissa näkökohdissa näissä ehdoissa (kuten on kuvattu näiden käyttöehtojen kohdassa 7), tai minkä tahansa tämän verkkosivuston materiaaliin liittyvän riidan, säätelee englantilainen laki. Norjalaisilla, ruotsalaisilla, tanskalaisilla tai suomalaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista riidat, jotka voivat syntyä näiden käyttöehtojen ja/tai tämän verkkosivuston yhteydessä.
 • Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot.