Palvelumme

Omistautunut asiantuntijatiimimme tulee olemaan siellä huolehtimassa sinusta ja meiltä hankkimistasi tuotteista. Asennuksesta ylläpitoon ja säännölliseen huoltoon. Luota asiantuntijoihin. Luota Culliganiin.

Culligan 3
Sitoutumisemme yritykseesi
Luotettava ja tarkasti suoritettu asennus
Kun olet päättänyt, mikä vedenjäähdytin tai kahviautomaatti sopii parhaiten yrityksellesi, me huolehdimme asennuksesta. Kaikki laitteemme asennetaan määräysten mukaisesti sertifioitujen käsityöläisten toimesta ja huollon suorittavat sertifioidut teknikot.
Huoltosopimus, johon voit luottaa.
Palveluohjelmiimme kuuluvat säännölliset huoltokäynnit, jotka takaavat sinulle 100% laadun ja takuun koko sopimuskauden ajan. Tämä antaa asiakkaillemme takuun siitä, että sekä vesiautomaatit että kahviautomaatit ovat aina toiminnassa.
Luotettava, ennustettava ja palvelukeskeinen
Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Suoritamme saman hyvän palvelun riippumatta yrityksen koosta tai työntekijöiden määrästä. Yksinkertaisesti sanottuna meillä on jo markkinoiden johtava teknologia, ja me aina pyrimme tarjoamaan markkinoiden johtavaa palvelua yrityksellesi.
Asiantuntijakonsultaatio markkinajohtajalta.
Pyrimme auttamaan sinua löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi, olipa kyseessä vesiautomaatti, kahviautomaatti tai molemmat. Siksi käytämme aikaa yrityksesi arviointiin ymmärtääksemme tarpeesi ja annamme suosituksen kokemuksemme perusteella.

Ota yhteyttä

Täytä tämä lomake, niin otamme sinuun nopeasti yhteyttä.

  Culligan Image

  Miksi valita Culligan?

  Kuten kaikissa erikoistuotteissa, on tärkeää varmistaa, että laitteistosi on asennettu ja huollettu oikein.

  Olitpa asentamassa lattiamallin vesiautomaattia, hanatornia sisäänrakennetulla vedenjäähdyttimellä tai kahviautomaattia, meillä on asiantuntemus tukea sinua.

  Kokemuksemme kattaa kaikki toimialat ja tarpeet. Meillä on tietotaito varmistaa, että laitteistosi on asennettu ja huollettu oikein.

  Voit luottaa siihen, että koulutetut asiantuntijamme varmistavat, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa sinulle parempaa vettä ja ennen kaikkea höyryävän tuoretta kahvia tarvittaessa.

  Me keskitymme palveluun ja otamme täyden vastuun vesi- ja kahviautomaattien käytöstä ja ylläpidosta koko sopimuskauden ajan.

  Asiantuntijapalvelut tarjoaa ammattilaiset

  Culliganin räätälöidyt huoltopaketit ovat saatavilla useille tuotteille.

  Culligan-Service-Products-570-BFC2

  Vedenjäähdyttimien huolto ja ylläpito

  Vuokratessasi meiltä vesijohtoverkkoon kytketyn vedenjäähdyttimen, tarjoamme täydellisen huoltopalvelun koko vuokra-ajan takuulla. Tämä sisältää määräysten mukaisen asennuksen sähköisellä Aquaguardilla, jatkuvan ylläpidon, laitteen puhdistuksen ja sekä veden suodattimen että UV-valon vaihdon.

  Vedenjäähdytinvalikoimastamme löydät ratkaisun, joka sopii parhaiten työpaikallesi. Lattiamallit tai pöytämallit. Suurkapasiteettiset mallit paikkoihin, joissa kylmän veden tarve on suuri. Standardi- tai huippuluokan vedenpuhdistusteknologia.

  Voit valita kylmän juomaveden, hiilihapotetun tai hiilihapottoman, lämpimän, kuuman tai erittäin kuuman veden, riippuen vesiautomaatin tyypistä.

  Culligan-Service-Products-570-kaffe3

  Kahviautomaattien huolto ja ylläpito

  Vuokratessasi meiltä kahviautomaatin tarjoamme täydellisen huoltopalvelun koko vuokra-ajan takuulla. Tämä sisältää määräysten mukaisen asennuksen sähköisellä Aquaguardilla, jatkuvan ylläpidon, kalibroinnin, sekoittajan/myllyn/keitinyksikön puhdistuksen ja kulumisosiin liittyvien osien vaihdon.

  Kahviautomaattivalikoimassamme on ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin. Kahviautomaatti, joko alakaapilla tai ilman, laaja tai suppea valikoima kahvijuomia, kannullinen tai kannuton, vesiliitännällä tai ilman, purugjennomføringilla tai ilman, kokonaisilla pavuilla, suodatinjauhetulla, pikakahvilla, suurella kapasiteetilla, nopealla toiminnolla ja useilla eri keittomenetelmillä.

  Voit myös valita laajasta valikoimasta eri sertifioituja kahvityyppejä, joilla on erilaisia paistoasteita ja makuprofiileja.

  Katso opastusvideoitamme kahviautomaattiemme käytöstä ja päivittäisestä puhdistuksesta.

  Culligan-Service-Products-570-kildevann-NO

  Lähdevesiautomaattien huolto ja ylläpito

  Vuokratessasi meiltä lähdevesiautomaatin tarjoamme täydellisen huoltopalvelun koko vuokra-ajan takuulla. Tämä sisältää säännölliset lähdeveden toimitukset laskettujen vuosikiintiöiden mukaisesti, pahvimukit, hygieniapalvelun, jäähdyttimen puhdistuksen, toimintatakuun ja tarvittaessa pullojen telineen.

  Oikean kiintiön laskemiseksi suosittelemme mielellämme ilmaista kokeilujaksoa. Asetamme ilmaisen ja sitoumuksettoman kokeilun 2 viikoksi. Tarjous koskee yrityksiä Oslossa ja lähialueilla (mukaan lukien Drammen, Gardermoen ja Østfold), Bergeniä ja Trondheimin alueita.

  Täydellinen lähdevesipalvelumme tarkoittaa, että asiakkaamme voivat jättää kaiken lähdeveden seurannan, toimitukset ja huollon meidän hoidettavaksemme.

  Culligan-Service-Products-570-vanntaarn5

  Vesitorneihin ja hanatorneihin sisäänrakennettujen vedenjäähdyttimien huolto ja ylläpito

  Vuokratessasi meiltä vesitornin tai hanatornin, jossa on sisäänrakennettu vedenjäähdytin ja joka on kytketty vesijohtoverkkoon, tarjoamme täydellisen huoltopalvelun koko vuokra-ajan takuulla. Tämä sisältää määräysten mukaisen asennuksen sähköisellä Aquaguardilla, jatkuvan ylläpidon, hanatornin puhdistuksen ja vedenjäähdyttimen veden suodattimen vaihdon.

  Tappetornivalikoimastamme löydät ratkaisun, joka sopii parhaiten työpaikallesi. Useita erilaisia hanatorneja ja kapasiteetteja tarpeidesi mukaan.

  Voit valita kylmän juomaveden, joko lisätyllä hiilihapolla tai ilman. Automaattinen tai mekaaninen annostelu.

  Meillä on myös ainutlaatuisia ja tunnettuja brändejä kuten Purezza ja Thoreau, jotka ovat saatavilla vain ravintola-alalla.

  Sertifikaatit ja akkreditoinnit