Tietosuojakäytäntö

Culligan Nordic Group (“me”, “meidän” tai “meidän”) katsotaan olevan liiketoimintaryhmä, joka on rekisteröity neljässä maassa: Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Y-tunnus Norjassa 984522738, Y-tunnus Ruotsissa 556581-5023, Cvr Tanskassa 32271529, Y-tunnus Suomessa 984522738.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojaseloste (“Käytäntö”) informoi sinua siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa tai Suomessa osoitteissa https://www.culligan.fi, https://www.culligan.se, https://www.culligan.dk tai https://www.culligan.fi ja/tai ostat tuotteitamme tai palveluitamme.

Tämän Käytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi käyttäessäsi verkkosivustoamme, mukaan lukien kaikki henkilötiedot, jotka saatat antaa meille verkkosivuston kautta rekisteröidessäsi tilin tai ostamalla tuotteen.

Verkkosivustomme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää tietoja lapsilta.

On tärkeää, että luet tämän Käytännön yhdessä muiden tietosuojaselosteiden tai reilun käsittelyn huomautusten kanssa, joita saatamme antaa sinulle erityistilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, jotta ymmärrät täysin, miten ja miksi käytämme tietojasi.

Tämän Käytännön muutokset ja päivitykset voidaan tehdä ajoittain. Kaikki muutokset julkaistaan tällä sivulla, jotta olet aina tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme ja miten käytämme näitä tietoja. Ole hyvä ja tarkista tämä sivu säännöllisesti, jotta olet tietoinen mahdollisista muutoksista.

Tärkeä tieto ja keitä me olemme

Tietosuojalain mukaisesti Culligan Nordic Groupin kunkin maan yhtiö on rekisterinpitäjä ja vastuussa verkkosivustosta.

Meillä on tietosuojavastaava, joka on vastuussa tämän käytännön liittyvien kysymysten käsittelystä. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien kaikki pyynnöt oikeuksiesi käyttämiseksi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan alla olevien yhteystietojen avulla:

Oikeushenkilöiden täydelliset nimet:

Waterlogic Norge AS

984522738,

Waterlogic Sverige AB

556581-5023,

Culligan Danmark ApS

32271529

Waterlogic Finland Oy
984522738

Tietoturvapäällikön nimike: Marketing Manager Nordic

Sähköpostiosoite: gdpr@culligan.no

MUUTOKSET TIETOIHISI

On tärkeää, että meillä olevat henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Pidä meidät informoituna, jos henkilötietosi (esim. nimi tai osoite) muuttuvat suhteesi aikana kanssamme, jotta voimme päivittää rekisterimme.

Tietoja keräämme sinusta ja miten keräämme ne

“Henkilötiedot” tarkoittavat kaikkia tietoja, jotka voivat tunnistaa henkilön. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Antamasi tiedot

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja, kun täytät yhteydenottolomakkeen verkkosivustollamme; tilaat palveluitamme; rekisteröidyt ilmaiseen kokeilujaksoon; kirjaudut sisään portaaliimme ja/tai sovelluksiimme; vastaat kyselyyn; pyydät oppaiden tai muiden resurssien lataamista verkkosivustoltamme; osallistut sosiaalisen median kanavillamme; ja/tai suostut vastaanottamaan markkinointiviestintäämme.

Nämä tiedot sisältävät henkilötietoja kuten täydellisen nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, asemasi, osastosi, mieltymyksesi ja kanssakäymisemme sinun kanssasi.

Voimme myös kerätä tietoja organisaatiostasi, kuten yrityksen nimen, vuosittaiset tulot ja toimialan, jolla toimit, sekä laskutus- ja maksutiedot, rahoitustapahtumatiedot, luottotiedot ja -historian.

Sinusta keräämämme tiedot

Joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme, voimme automaattisesti kerätä seuraavat tiedot:

tekniset tiedot, mukaan lukien internet-protokollan (IP) osoite, jota käytetään yhdistämään tietokoneesi internetiin, kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennukset ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta; ja vieraillun tiedot, mukaan lukien täydelliset Uniform Resource Locators (URL)-klikkausvirrat sivustollemme, läpi ja pois sivustoltamme (mukaan lukien päivämäärä ja aika), tuotteet, joita olet katsellut tai joita olet hakenut, sivujen vastausajat, latausvirheet, vierailujen kestot tietyillä sivuilla, sivuilla tapahtuvien vuorovaikutusten tiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren liikkeet) ja keinoja navigoida pois sivulta ja puhelinnumerot, joita on käytetty soittamaan asiakaspalvelunumeroomme.

Erityiset henkilötietoryhmät

Emme kerää sinusta erityisiä henkilötietoryhmiä.

Jos emme voi kerätä tarvittavia henkilötietoja sinulta

Jos tarvitsemme kerätä henkilötietoja laillisista syistä tai sopimuksen ehtojen mukaisesti, jonka olemme tehneet kanssasi, ja et anna näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty täyttämään sopimusta, jota yritämme solmia kanssasi (esimerkiksi toimittamaan sinulle tavaroita tai palveluita). Tällaisissa tapauksissa saatamme joutua peruuttamaan sinulta tilatun tavaran tai palvelun, mutta ilmoitamme sinulle tästä tarvittaessa.

Miten käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sen sallii ja niille tarkoituksille, jotka on määritelty tässä käytännössä. Näitä ovat:

Kun olet antanut suostumuksesi Kun se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka olemme tehneet tai tulemme tekemään kanssasi Kun se on tarpeen oikeudellisen tai sääntelyvelvoitteen täyttämiseksi Meidän tai kolmannen osapuolen laillisten etujen vuoksi, edellyttäen, että etusi, perusoikeutesi ja vapaudet eivät syrjäytä näitä etuja.

Voimme käyttää henkilötietojasi palveluiden toimittamiseen ja hallintaan, joita olet pyytänyt ja/tai vastataksesi tiedusteluihisi. Jos et anna meille tiettyjä tietoja, emme ehkä pysty käsittelemään tilaustasi.

Voimme myös käyttää henkilötietojasi täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme, käsitelläksemme valituksia ja pannaksemme täytäntöön ehtojamme ja sopimusehtojamme.

Voimme käyttää henkilötietojasi laillisiin liiketoimintaintresseihimme, jotka sisältävät turvatoimet, verkkosivustomme parantamiset, ratkaisujemme ja palveluidemme parantamiset sekä yleiset markkinointitarkoitukset. Emme kuitenkaan tee tätä, jos etumme ovat ristiriidassa sinun etujesi, oikeuksiesi ja vapauksiesi kanssa.

Henkilötietojesi käyttötarkoitukset

Olemme kuvanneet alla, kuinka suunnittelemme käyttävämme henkilötietojasi:

rekisteröidäksemme sinut uutena asiakkaana; käsitelläksemme ja toimittaaksemme tilauksesi, mukaan lukien maksujen, maksujen ja kulujen hallinta sekä mahdollisten saatavien perintä meiltä; hallinnoidaksemme suhdettamme sinuun, mikä sisältää sinulle ilmoittamisen muutoksista ehdoissamme tai tietosuojakäytännöissämme, pyytääksemme sinua kirjoittamaan arvostelun tai osallistumaan kyselyyn; lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä pitääksemme sinut ajan tasalla uusista tuotteista tai palveluista, tai suositellaksemme muita tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua, tiedottaaksemme sinulle erikoistarjouksista ja kutsuaksemme sinut tapahtumiimme, vain jos olet antanut suostumuksesi vastaanottaa tällaisia viestintöjä. Lisätietoja siitä, kuinka voimme markkinoida sinulle, katso tämän käytännön osiota, joka on nimeltään “Markkinointiviestintä”; hallinnoidaksemme ja suojellaksemme liiketoimintaamme ja verkkosivustoamme (mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja datan tallennus); toimittaaksemme sinulle relevanttia verkkosivuston sisältöä ja mainoksia ja mitataksemme tai ymmärtääksemme tällaisen mainonnan tehokkuutta; käyttääksemme data-analyysiä parantaaksemme ja kehittääksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme/palveluitamme, markkinointia, asiakassuhteita ja kokemuksia.

Tarkoituksen muutos

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sen sallii ja niille tarkoituksille, jotka on määritelty tässä käytännössä. Näitä ovat:

Kun olet antanut suostumuksesi Kun se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka olemme tehneet tai tulemme tekemään kanssasi Kun se on tarpeen oikeudellisen tai sääntelyvelvoitteen täyttämiseksi Meidän tai kolmannen osapuolen laillisten etujen vuoksi, edellyttäen, että etusi, perusoikeutesi ja vapaudet eivät syrjäytä näitä etuja.

Voimme käyttää henkilötietojasi palveluiden toimittamiseen ja hallintaan, joita olet pyytänyt ja/tai vastataksesi tiedusteluihisi. Jos et anna meille tiettyjä tietoja, emme ehkä pysty käsittelemään tilaustasi.

Voimme myös käyttää henkilötietojasi täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme, käsitelläksemme valituksia ja pannaksemme täytäntöön ehtojamme ja sopimusehtojamme.

Voimme käyttää henkilötietojasi laillisiin liiketoimintaintresseihimme, jotka sisältävät turvatoimet, verkkosivustomme parantamiset, ratkaisujemme ja palveluidemme parantamiset, sekä yleiset markkinointitarkoitukset. Emme kuitenkaan tee tätä, jos etumme ovat ristiriidassa sinun etujesi, oikeuksiesi ja vapauksiesi kanssa.

Henkilötietojesi käytön tarkoitus

rekisteröityä uudeksi asiakkaaksi; käsitellä ja toimittaa tilauksesi, mukaan lukien maksujen, palkkioiden ja kulujen hallinnointi sekä meille velkaa olevien summien periminen; hoitaaksemme suhdettamme sinuun, mikä sisältää ilmoittamisen sinulle ehtojemme tai tietosuojakäytäntömme muutoksista, pyytämällä sinua kirjoittamaan arvostelun tai osallistumaan kyselyyn; lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä pitääksemme sinut ajan tasalla uusista tuotteista tai palveluista tai suositella muita tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua, ilmoittaa sinulle erikoistarjouksista ja kutsua sinut tapahtumiimme vain, jos olet antanut meille suostumuksesi vastaanottaa tällaisia ​​viestejä. Lisätietoja siitä, kuinka voimme markkinoida sinulle, on tämän käytännön osiossa “Markkinointiviestintä”; hallita ja suojata liiketoimintaamme ja verkkosivustoamme (mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen tallennus); toimittaaksemme sinulle asiaankuuluvaa verkkosivuston sisältöä ja mainoksia sekä mitata tai ymmärtää tällaisen mainonnan tehokkuutta; käyttää data-analyysiä parantaaksemme ja kehittääksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme/palvelujamme, markkinointiamme, asiakassuhteitamme ja kokemuksiamme.

Tarkoituksen muutos

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne keräsimme, ellemme kohtuudella katso, että meidän on käytettävä niitä muuhun tarkoitukseen, joka on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat selvityksen siitä, miten käsittely uuteen tarkoitukseen sopii yhteen alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme käyttämällä yllä olevia yhteystietoja.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka perusteella voimme tehdä niin.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki sitä edellyttää tai sallii.

TIETOJEN SÄILYTYS – KUINKA KAUAN JA MISSÄ? Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty, mukaan lukien mahdollisten laki-, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen. Jos käsittely perustuu suostumukseesi, käsittelemme henkilötietojasi vain siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi.

Sopivan henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojen luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta mahdollisesti aiheutuvan haitan riskin, henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja sen, voi saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoilla sekä soveltuvalla oikeudella.

Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti tämän käytännön mukaisesti.

HENKILÖTIETOJEN JULKAISEMINEN Emme myy henkilötietojasi, emmekä yleensä luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mutta poikkeuksia on olemassa. Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavilla tavoilla (tarvittaessa):

toimittaaksemme pyytämäsi palvelut, mikä saattaa edellyttää henkilötietojesi jakamista valtuutettujen kumppaneidemme/alihankkijoidemme kanssa yrityksemme ja/tai omaisuutemme todellisen tai mahdollisen myyjän tai ostajan kanssa. Asiakkaitamme ja käyttäjiämme koskevat tiedot ovat yksi siirretyistä varoista; konserniyhtiöidemme kanssa, mikä tarkoittaa tytär- ja emoyhtiöitämme sekä niiden tytäryhtiöitä tai emoyhtiöitä; täyttää lailliset velvoitteet tai muuten lain sallimissa rajoissa; perintäprosesseja varten; turvallisuussyistä tai suojellaksemme oikeuksiamme tai kolmansien osapuolten oikeuksia; oikeudellisten vaatimusten tai puolustuksen yhteydessä tai ehtojemme täytäntöönpanemiseksi; ja rikosten ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi ja/tai rikoksentekijöiden kiinniottamiseksi tai syytteeseen panemiseksi, voimme jakaa keräämiämme henkilötietoja poliisin, muun julkisen tai yksityisen sektorin, valtion tai edustuksellisten elinten kanssa asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti. Näitä ovat viranomaiset, vakuutusyhtiöt, rahoitusyhtiöt ja/tai muut virastot. Saattaa olla tilanteita, joissa meidän on siirrettävä henkilötietosi Pohjoismaiden ulkopuolelle. Siirrämme henkilötietojasi Pohjoismaiden ulkopuolelle vain, jos olemme toteuttaneet asianmukaiset turvatoimet.

Markkinointi viestintä

Saat meiltä markkinointiviestejä, jos olet pyytänyt meiltä tietoja, ostanut meiltä tavaroita tai palveluita tai rekisteröitynyt kampanjaan. Emme lähetä sinulle markkinointiviestejä, jos et halua vastaanottaa niitä.

Hankimme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietojasi konsernimme ulkopuolisille yrityksille markkinointitarkoituksiin.

Voit pyytää meitä lopettamaan markkinointiviestinnän lähettämisen milloin tahansa seuraamalla vastaanottamiesi markkinointiviestien tilauksen peruutuslinkkejä.

Datan suojelu

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojesi katoamisen, käytön tai luvattomien henkilöiden pääsyn, muuttamisen tai tahattoman paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi työntekijöihin, edustajiin, urakoitsijoihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joiden on tiedettävä tiedot ja pääsy niihin. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja ne ovat luottamuksellisia. Olemme ottaneet käyttöön menettelyt henkilötietojen epäiltyjen loukkausten käsittelemiseksi, ja ilmoitamme sinulle ja kaikille asiaankuuluville valvontaviranomaisille tietoturvaloukkauksesta, jos olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin.

Oikeutesi

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaan seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:

pyytääksemme tietoja hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja näiden tietojen lähteistä. Voit pyytää kopion kaikista hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Tämä palvelu on yleensä ilmainen, mutta meillä on oikeus periä “kohtuullinen maksu” tietyissä olosuhteissa; pyytää oikaisemaan kaikki hallussamme olevia henkilötietoja koskevat epätarkkuudet; joissakin tapauksissa pyytää henkilötietojesi poistamista; pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista; vastustaa henkilötietojesi käsittelyä; tietyissä tapauksissa pyytää henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai uudelle palveluntarjoajalle, jos tietoja käsitellään automaattisesti; ja peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei vaikuta käsittelyyn, joka on jo suoritettu suostumuksellasi.

Jos haluat käyttää jotakin yllä olevista oikeuksista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme käyttämällä tässä käytännössä annettuja yhteystietoja.

Sinulla on myös oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tämä on Information Commissioner’s Office (ICO). Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä huolenaiheitasi ennen kuin otat yhteyttä ICO:han, joten ota ensin meihin yhteyttä.

Linkit

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, lisäosille ja sovelluksille. Napsauttamalla näitä linkkejä tai aktivoimalla nämä yhteydet kolmannet osapuolet voivat kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme voi valvoa näitä kolmansien osapuolien verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojailmoituksen.

Informaatiokapselit

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme. Katso evästekäytäntömme saadaksesi lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja käyttötarkoituksistamme.

Ottaa yhteyttä

Tätä käytäntöä koskevat kysymykset, kommentit ja tiedustelut ovat tervetulleita, ja ne tulee lähettää sähköpostitse tietosuojavastaavalle yllä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Viimeksi muokattu marraskuussa 2023.