Culliganin usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät yleiskatsauksen yleisistä kysymyksistä ja vastauksista tuotteitamme ja palveluitamme koskien.

Jos sinulla on kysymyksiä muista asioista, ota meihin yhteyttä.

Sector Offices 1

Yleistä vesiautomaateista

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia koskien vesiautomaattejamme.

Vesiautomaatti tarjoaa sinulle seuraavat edut:

 • Säästä aikaa ja rahaa: Vesiautomaatti on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin pullotetun veden ostaminen. Lisäksi säästät aikaa, joka kuluu ostosten tekemiseen ja tyhjien pullojen palauttamiseen.
 • Suojaa ympäristöä: Vesiautomaatti estää tarpeettoman pullotetun veden tuotannon ja kuljetuksen. Tämä vähentää pitkällä aikavälillä syntyvää muovijätettä.
 • Moderni muotoilu: Culliganin tyylikkään ja kompaktin muotoilun ansiosta vesiautomaatit sopivat täydellisesti mihin tahansa toimistoon, kouluun tai ruokalaan. Modernina lisävarusteena ne kiinnittävät huomiota missä tahansa ympäristössä.
 • Nauti mukavuudesta: Culligan-vesi tarjoaa sinulle koko valikoiman vaihtoehtoja veden juomiseen: jäähdytettyä, viileää, kuumaa ja huoneenlämpöistä tai hiilihapotettua vettä. Sinun tarvitsee vain nauttia vedestä. Culligan huolehtii laitteiden ylläpidosta.

Valitusta laitteesta riippuen voit juoda vettä eri lämpötiloissa:

 • jäähdytetty
 • huoneenlämpöinen
 • kuuma
 • erittäin kuuma
Lisäksi laitteesta riippuen voit valita eri tasot hiilihapotukselle:
 • vähäinen määrä
 • normaali määrä
 • suuri määrä
Suurimmassa osassa vesiautomaattejamme on vain normaali hiilihapotustaso.

Valitettavasti tähän ei ole yleistä vastausta, koska se riippuu monista eri tekijöistä ja yksilöllisistä toiveista.

 • Millainen vesi (suodatettu hanavesi vai lähdevesi) haluat?
 • Mikä on tarpeesi?
 • Mitä vesityyppejä haluat hanasta (kylmä, hiilihapotettu, kuuma, erittäin kuuma tai huoneenlämpöinen)?
 • Missä haluat vesiautomaatin olevan (pöytämalli, hanatorni tai lattiamalli)?
 • Minkä tyyppistä puhdistusteknologiaa halutaan

Kyllä, tuotteemme ja palvelumme vähentävät ympäristövaikutuksia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Culligan on moderni ja tulevaisuuteen katsova yritys. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme, menettelyjämme ja rutiinejamme varmistaaksemme eettisen kaupankäynnin ja ympäristöystävällisen ajattelutavan.Halumme olla luotettava ja palvelukeskeinen toimittaja tehokkaan suunnittelun ja hyvän asiakasviestinnän kautta. Meidän tulee olla joustavia ja suorittaa toimitukset ja huoltotehtävät aikataulussa. Culligan-konserni on erittäin sitoutunut olemaan ympäristöystävällinen ja eettinen liiketoiminnassaan. Valmistamme vesiautomaattejamme omilla tehtaillamme, joissa varmistamme työterveyden ja -turvallisuuden sekä oikeudenmukaiset palkat työntekijöillemme. Lisäksi kaikki kahviautomaattimme ja muut vesiautomaattimme valmistetaan Euroopassa olosuhteissa, jotka huomioivat työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristön ja oikeudenmukaiset palkat. Tuotteet ovat 100% kierrätettäviä eivätkä sisällä kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia kuluttajille tai ympäristölle. Tuotteet on merkitty energialuokkaan A+ tai parempi. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme:

 • Pyrimme ymmärtämään asiakkaiden, markkinoiden ja ympäristön nykyisiä ja tulevia tarpeita sekä täyttämään heidän, viranomaisten ja omistajien vaatimukset ja odotukset. Keskitymme jatkuvasti prosessien ja menetelmien parantamiseen päivitetyillä teknologisilla työkaluilla ja pyrimme kehittämään parannuskulttuuria koko yrityksessä.
 • Osallistamme työntekijät luomaan yhteenkuuluvuuden, sitoutumisen ja omistajuuden työprosesseihin ja työympäristöön.
 • Arvioimme jatkuvasti vaihtoehtoisia tavaroitten ja palvelujen kuljetusmahdollisuuksia, esim. sähköautojen ratkaisuja.
 • Pyrimme vähentämään ilmastojalanjälkeämme tavoitteellisen työn kautta, joka perustuu tunnistettuihin aspekteihin, kuten CO2-jälki.
 • Keskitymme tavoitteellisesti koneiden, tuotteiden ja pakkauksien kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön.
 • Noudatamme aina ympäristölainsäädännön ja muiden sidosryhmien vaatimuksia, joihin olemme liittyneet

Joo. Suodatinjärjestelmä eliminoi jopa 99,99 prosenttia mahdollisista taudinaiheuttajista. Siitä huolimatta mineraalit ja hivenaineet säilyvät, koska ne ovat huomattavasti pienempiä kuin käytettyjen suodattimien huokoset.

Ei, ne eroavat toisistaan ​​suodatusprosessin ja suodatusasteen osalta.

Kaikki koneemme ovat vähän energiaa. Useimmissa koneissamme on valmiustila, joka varmistaa minimaalisen virrankulutuksen, kun konetta ei käytetä. Kaikki koneemme varmistavat kylmän veden ensimmäisestä kupista lähtien, mikä estää veden valumisen ja säästää luonnonvaroja.

Kyllä, käytämme vain uudelleenkäytettäviä CO2-säiliöitä, emme kertakäyttöisiä säiliöitä.

Vedenpuhdistustekniikka

Vain Culligan tarjoaa ainutlaatuisen 4-vaiheisen prosessin puhtaimman, tuoreimman ja turvallisimman veden toimittamiseksi työpaikallesi. Käytämme ainutlaatuista tekniikkaa varmistaaksemme, että annostelijasi on hygieenisesti suojattu ulkopuolelta ja että vesi on perusteellisesti puhdistettua ja juomakelpoista.

 

Vaihe 1:

Korkean suorituskyvyn suodatus.

Parhaat aktiivihiilisuodattimemme poistavat sedimentit, kloorin ja muut epäpuhtaudet, neutraloivat veden huonon maun ja hajun, samalla kun luonnostaan esiintyvät ja hyödylliset mineraalit pääsevät kulkemaan läpi taatakseen hyvän maun ja raikkaan veden.

Vaihe 2

Jopa 99,9999 % bakteerien ja virusten vähentäminen Firewall®-tekniikalla

Toisin kuin muissa laitteissa, patentoitu Firewall® UV-C -teknologiamme puhdistaa veden perusteellisesti aina ulosottoon asti. Tämä estää bakteereja, kuten Legionella, Salmonella ja E.coli, sekä viruksia, kuten hepatiitti ja COVID-19, pääsemästä järjestelmään, saastuttamasta juomavettä ja aiheuttamasta sairauksia.

Vaihe 3

Vähennä mikrobeja jopa 99,5 % BioCoten® avulla

Joissakin vesiautomaateissamme on myös suojattu pinta antimikrobisella BioCote®-tekniikalla. Tämä on hopea-ionipohjainen lisäaine, joka estää mikrobien kasvua ja antaa pysyvän ja pitkäkestoisen suojan tärkeimmille muovipinnoille.

Vaihe 4

Kosketusvapaa toiminta

Kosketusvapaa ratkaisumme tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla kosketuksissa annostelijaan, joten on vielä vähemmän mahdollisuuksia levittää bakteereja käyttäjien välillä. Jalkapolkimemme ovat saatavilla laajaan valikoimaan annostelijoitamme.

Vuokrata vai ostaa?

Vesiautomaatin tyypistä ja varusteista riippuen kustannukset voivat vaihdella huomattavasti.

Yrityksenä voit tilata Culligan-vesiautomaatteja yhteydenottolomakkeellamme tai soittamalla huoltotiimiimme. Culligan myy vesiautomaatteja maailmanlaajuisesti.

Molemmilla vaihtoehdoilla on erilaisia ​​etuja ja haittoja, joista voit lukea lisää täältä verkkosivuiltamme.

Ennen ostamista sinun tulisi harkita yksilöllisiä tarpeitasi.

 • Asennus: Mihin vesiautomaatit asennetaan? Tulevatko laitteet pöydälle vai tarvitaanko alakaappia
 • Erityisvaatimukset: Onko asennukselle erityisvaatimuksia?
 • Tarve: Kuinka moni henkilö tulee käyttämään vesiautomaattia?
 • Vesivaihtoehdot: Mitkä vesityypit tulisi olla saatavilla (jäähdytetty, kuuma, hiilihapotettu jne.)?

Kaikilla Culligan-tuotteilla on Ruotsin ostolain mukainen takuu. Jos palvelusopimus on solmittu, sinulla on takuu koko sopimuskaudelle.

Culligan tarjoaa huoltoa ja kunnossapitoa. Tämä sisältyy palvelusopimuksiimme ja ylläpitää laatua, jonka on oltava olemassa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään desinfiointipyyhkeitä esimerkiksi kosketukselle altistuvilla alueilla säännöllisin väliajoin.

Lähdevesiautomaatin voi periaatteessa sijoittaa melkein mihin tahansa, missä on pääsy sähköön, mutta sitä ei tulisi sijoittaa suoraan auringonvaloon tai alueille, joissa se altistuu voimakkaille hajuille. Vesiautomaatteihin, jotka kytketään vesijohtoverkkoon, pätevät samat säännöt kuin lähdevesiautomaatteihin, mutta lisäksi on tarpeen olla lähellä vesipistettä.

Vesi on maailmamme

Kaikki mitä teemme, keskittyy paremman veden tarjoamiseen. Lue lisää historiastamme, sitoumuksistamme ja globaaleista tuotemerkeistämme

Vaikutuksemme

Kaiken, mitä teemme, on edistettävä parempaa, kestävämpää planeettaa. Se on velvollisuus, jonka otamme erittäin vakavasti.

Brändimme

Yli 35 erilaista tuotemerkkiämme ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja alalla hyvästä syystä.