Lähde-vesiautomaatit

Käytännöllisiä ja kustannustehokkaita vedenjäähdyttimiä, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa työpaikkaan. Luotettava lähdeveden toimitus, joka on sinulle sopiva.

Bottled Water Cooler Core Cb 2

Lähdevesiautomaatit

Veden helppo saatavuus on tärkeä tekijä dehydraation ehkäisemiseksi, tuottavuuden parantamiseksi ja stressin vähentämiseksi. Lähdevesiautomaatti voi auttaa vähentämään limonadien ja muiden vähemmän hyödyllisten juomien kulutusta.

CB Core lähdevesijäähdytin
 • Erittäin kestävä naarmuuntumaton pinta
 • Valmistettu ympäristövaikutuksiltaan vähäisistä materiaaleista
 • Saatavilla sekä mustana että valkoisena

Miksi valita lähdevesiautomaatti?

Lähdevesiautomaatti on ihanteellinen valinta, jos yritykselläsi ei ole vesijohtoa lähellä haluttua sijaintia. Lisäksi Culliganin lähdevesiautomaatti saa asiakkailtamme korkeat pisteet sen tarjoaman raikkaan, maukkaan ja aina kylmän lähdeveden ansiosta.
Select:

Helppokäyttöinen

Lähdevesiautomaatit ovat helppoja asentaa, ylläpitää ja sopivat useimpiin paikkoihin. Liitä vain kone pistorasiaan, aseta vesipullo paikalleen ja voit alkaa käyttää jäähdytintä.

Lähdevesiautomaattimme tarjoavat sekä kylmää juomavettä että mahdollisuuden saada kuumaa vettä suoraan kuppiin -tuotteille tai teelle. Kuumavesitoiminnon voi tarvittaessa kytkeä pois päältä.

Suosittelemme säännöllistä koneen hanojen/nappien ja annostelualueen puhdistusta desinfiointisuihkeella tai liinoilla huoltopalvelumme välillä.

Topic accessories 4

Kustannustehokas

Tarjoa työntekijöillesi, asiakkaillesi ja vierailijoillesi jatkuvaa pääsyä raikkaaseen veteen kiinteään kuukausihintaan. Tämä voi vähentää muita juomia ja usein tarvittavaa täydennystä koskevia kuluja.

Lähdevesiautomaattimme eivät tarvitse liitäntää olemassa olevaan vesijohtoverkkoon ja ne voidaan sijoittaa joustavasti tarpeidesi mukaan.

Cost 3

Luotettava palvelu

Jos päätät vuokrata lähdevesiautomaatin meiltä, siihen sisältyy kattava huoltosopimus.

Huoltosopimus kattaa säännöllisen automaattisi desinfiointi, säännölliset lähdeveden toimitukset ja ilmaisen hälytyspalvelun tai korvaavan laitteen, jos kohtaat ongelmia.

Tarjoamme joustavia vuokrasopimuksia ja toimituksia, jotka on mukautettu tarpeisiisi, ainoana muistettavana asiana on nauttia riittävästi virkistävää lähdevettä työpäivän aikana.

Bottled water delivery 1

Asiakaskohtainen

Lähdevesiautomaattimme ovat erittäin helppokäyttöisiä, siirrettäviä ja soveltuvat laajalle joukolle ympäristöjä.

Toimistoista odotushuoneisiin, kaupoista rakennustyömaille. Lähdevesiautomaatti tarjoaa helpon ja vaivattoman pääsyn kylmään veteen koko päivän ajan ilman yhteyttä olemassa olevaan vesijohtoverkkoon.

Jotta ihmiset joisivat enemmän vettä, veden tulee olla helposti saatavilla ja houkuttelevampaa. Tämä onnistuu helposti lähdevesiautomaatin ja palvelumme avulla.

Business core cb 1

Minkä vesiautomaatin minun pitäisi valita?

Lähdevesiautomaatit

 • Helppokäyttöinen ja sopii mihin tahansa työpaikkaan
 • Helppo ja nopea asennus, tarvitsee vain sähköliitännän
 • Lähdevesi, luonnon puhdistama
 • Säännölliset veden toimitukset ja huoltopalvelu

Vesiautomaatit

 • Vesijohtoverkkoon kytketyt vesiautomaatit
 • Jatkuva vesihuolto
 • Kiinteä kuukausihinta
 • Asennus ja huolto sisältyvät hintaan
banner-01

Lähdevesiautomaatti Culliganilta

Parempaa, turvallisempaa vettä, milloin tahansa, missä tahansa.

Culliganin lähdevesiautomaatin avulla voit helposti tarjota maistuvaa ja puhdasta lähdevettä työpaikalla.

Saat helposti käyttöösi jäähtynyttä tai kuumaa lähdevettä energiatehokkaista ja helppohoitoisista lähdevesiautomaateistamme.

Vesiliitäntää tai putkityötä ei tarvita, tarvitsee vain pistorasian. Voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa.

Pyydä tarjous
Culligan Image
Asennus ja huolto

Valmiina auttamaan kaikessa tarvittavassa.

Asennus
Kokeneet teknikkomme vastaavat koko juomavesivalikoimamme asennuksesta, vesiautomaateista hanatorneihin sisäänrakennetulla jäähdytyksellä sekä lähteenvesijäähdyttimiin. Mikään tehtävä ei ole liian pieni tai liian suuri.
Ylläpito
Meille on tärkeää huolehtia juomavesiratkaisustasi säännöllisellä ylläpidolla. Valitsemastasi tuotteesta riippuen palveluumme kuuluu suodattimien vaihto, säännöllinen puhdistus ja osien vaihto.
Hätäpalvelu
Mikäli ilmenee ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä. Joko korjaamme tai vaihdamme laitteesi. Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua varmistaaksemme, että kaikki toimii kuten pitääkin
BWC-O3

CB Core Lähdevesiautomaatti

Luotettava, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vesiautomaatti

Toiminnallinen ja tyylikäs lähdevesiautomaatti tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja näyttää upealta missä tahansa työpaikassa.

Sen kestävä rakenne ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka etsivät yksinkertaista ja luotettavaa juomavesiratkaisua.

Lue lisää
Culligan Image

Auttaa vähentämään kertakäyttömuovijätettä

Valitsemalla Culliganin lähdeveden toimittajaksesi, osallistut kertakäyttömuovijätteen vähentämiseen.

Keskimäärin ottamamme tyhjät vesipullot käytetään uudelleen jopa 50 kertaa ja sen jälkeen ne kierrätetään.

Tilaa lähdevettä

Usein kysytyt kysymykset

Kuulostaa hyvältä! On todella tärkeää tehdä asennusprosessista mahdollisimman helppo ja käyttäjäystävällinen, erityisesti asiakkaille, joilla ei ehkä ole paljon teknistä osaamista. Culliganin tarjoama apu asennuksessa voi olla lisäetuna asiakkaille ja auttaa varmistamaan sujuvan kokemuksen alusta loppuun.

Kytke irti ja tyhjennä: Sammuta jäähdytin ja irrota se virtalähteestä. Poista vesipullo. Purkaminen: Poista irrotettavat osat, kuten tippalautanen. Puhdistusseos: Sekoita mietoa saippuaa tai astianpesuainetta lämpimään veteen puhdistusliuoksen valmistamiseksi. Puhdistus: Käytä puhdasta liinaa tai sieniä, kastettuna puhdistusseokseen, pyyhkiäksesi varovasti kaikki pinnat, mukaan lukien ulkopuoli, hanojen ja irrotettavien osien. Vaikeisiin tahroihin voit käyttää pehmeää harjaa. Huuhtelu: Käytä toista liinaa tai sientä, kostutettuna puhtaalla vedellä, poistaaksesi saippuajäämät. Desinfiointi: Käytä desinfiointiliinoja tai suihketta desinfioidaksesi pinnat. Anna liuoksen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen perusteellista huuhtelua puhtaalla vedellä. Kuivaus ja kokoaminen: Anna kaikkien osien kuivua ilmavasti ennen jäähdyttimen kokoamista uudelleen. Liitäntä: Kun kaikki on kuivaa, voit kytkeä jäähdyttimen uudelleen virtalähteeseen ja laittaa uuden vesipullon jäähdyttimen päälle. Jotta varmistetaan, että jakelija on hygieeninen ja tarjoaa turvallista juomavettä, säännöllinen puhdistus on tärkeää. Culligan tarjoaa säännöllistä ylläpitoa ja vedenjakelijan desinfiointia osana vedenjakelijoiden vuokrasopimusta.

Lähdevesiautomaatin käyttäminen tarjoaa useita etuja: Kätevyys: Lähdevesiautomaatit tarjoavat välitöntä pääsyä viilennettyyn ja virkistävään veteen. Joustavuus: Lähdevesiautomaatteja voidaan sijoittaa eri paikkoihin, mikä tekee niistä sopeutuvaisia erilaisiin ympäristöihin. Ei tarvetta putkiliitännälle: Toisin kuin päävesijohtoon kytketyt vesiautomaatit, lähdevesiautomaatit eivät vaadi vesijohtoa, mikä yksinkertaistaa asennusta. Kannettavuus: Lähdevesiautomaatit ovat helposti siirrettäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia tapahtumiin, väliaikaisiin asennuksiin tai muutoksiin työpaikalla. Kustannustehokkuus: Voivat osoittautua kustannustehokkaiksi ajan myötä, erityisesti verrattuna kertakäyttövesipullojen jatkuviin kustannuksiin. Kestävyys: Culliganilla tarjoamme palautettavia ja uudelleenkäytettäviä pulloja, mikä vähentää kertakäyttömuovin jätettä ja edistää ympäristövastuuta. Mukauttaminen: Lähdevesiautomaattimme tulevat eri vaihtoehdoilla, kuten erilaiset veden lämpötilat (viilennetty, huoneenlämpöinen, kuuma) ja lisätoiminnot, kuten kuppiautomaatit. Luotettavuus: Lähdevesiautomaatit toimivat tasaisesti ilman monimutkaisia suodatusjärjestelmiä, mikä varmistaa vakituisen veden saannin. Terveys ja hyvinvointi: Puhdas ja virkistävä veden saanti edistää nesteytystä, mikä auttaa yleiseen terveyteen ja tuottavuuteen työpaikoilla ja julkisilla paikoilla.

Lähdevesiautomaattisi pullojen vaihtotiheys riippuu tekijöistä, kuten vedenkulutuksestasi ja henkilöiden määrästä, jotka käyttävät lähdevesiautomaattia. Tyypillinen ohjeistus on vaihtaa pullo, kun se on tyhjä, jotta veden saanti pysyy jatkuvana. Yrityksissä, joissa on kohtalainen tai korkea vedenkulutus, pullojen vaihto saattaa olla tarpeen useita kertoja viikossa, kerran viikossa tai joka toinen viikko. On suositeltavaa seurata vedenkulutustasi ja säätää vaihtotiheyttä sen mukaisesti. Culliganin toimitusten yhteydessä huoltosopimus ottaa huomioon kulutuksesi ja suunnittelee säännöllisiä toimituksia tarpeidesi mukaan.

Kyllä, lähdevesiautomaattivalikoimamme sisältää malleja, jotka on varustettu kuumavesitoiminnolla. Tämä on erityisen hyödyllistä kuumien juomien, kuten teen ja pikakahvin, valmistukseen. Kuumavesitoimintoa ohjataan erillisellä painikkeella tai hanalla, ja siinä on lapsilukko.

Ehkä olet kiinnostunut...

Eri ratkaisuja tarjota korkealaatuista, puhdasta ja virkistävää juomavettä työpaikalle.

Vesiautomaatit

Käytännöllisiä ja kestäviä juomaveden ratkaisuja kiinteään hintaan

Hanatorni

Tee juomavedestä osa sisustusta

Suurikapasiteettinen vedenjäähdytin

Olitpa sitten kuinka suuren tarpeen edessä tahansa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita blogistamme

Virkistäviä näkemyksiä Culligan-maailmasta sekä monia jännittäviä ja opettavaisia artikkeleita sekä vedestä että kahvista.