Espressokone

Espressomenetelmä on paras valinta hyville maitopohjaisille juomille, ja se antaa hyvän ja täyteläisen kupin kahvia tai espressoa.
Kahvinystävä: Juo kahvia toimistolla kuten italialaiset.
Tuoreet kokonaiset kahvipavut jauhetaan jokaista kahvikuppia varten juuri ennen valmistusta
Coffee 1
Henkilökohtainen neuvonta
Huolto-ohjelma takuulla
Innovatiiviset tuotteet
Kestävät ratkaisut

Valikoimamme espressopohjaisia kahviautomaatteja

Tarjoamme kokonaisratkaisuja espressopohjaisilla kahviautomaateilla (espressokoneilla) työpaikoille. Espressopohjaiset kahviautomaattimme tarjoavat tuoretta korkealaatuista kahvia. Culliganin espressokone tarjoaa teille haluamanne kahvijuomavalikoiman joka päivä.

OptiBean X kahviautomaatti
 • Kahvia kokonaisista pavuista
 • Jopa 24 erilaista juomavaihtoehtoa
 • Espressopohjainen ja suodatinkahvi

Miksi espressokone?

Hyvä kahviautomaatti odotetaan nykyaikaisella työpaikalla. Hyvät kahvikokemukset parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä ja työpanosta, ja ovat myötävaikuttava tekijä yrityksen suhteiden vahvistamiseen sekä asiakkaiden että vieraiden kanssa.
Select:

Kahvikokemus

Tarjoa kaikille työntekijöille sama upea kahvikokemus työpaikalla kuin heidän rakastamassaan kahvilassa espressokoneen avulla. Kokonaiset pavut jauhetaan jokaista kahvikuppia varten juuri ennen valmistusta. Tunne erinomainen tuoksu, joka leviää tiloihin. Kahviautomaatti papumyllyllä ja espressopohjaisella valmistustavalla tarjoaa optimaalisen kahvikokemuksen työpaikalla.

Coffee13 (Nordic)

Valmistusmenetelmä

Kokonaiset pavut jauhetaan hienoksi paikan päällä ja asetetaan korkeaan paineeseen, tätä kutsumme espressomenetelmäksi. Kahvin maku on usein täyteläisempi, kun kahvi valmistetaan tällä tavalla. Lisäksi jokaisen kahvikupin päälle muodostuu crema. Crema syntyy espressokeittimen paineen vuoksi ja se on myös merkki tuoreista kahvipavuista. Crema auttaa säilyttämään kahvin aromit, kunnes se juodaan. Ilman crema-vaahtoa aromit haihtuvat nopeammin ilmaan.

Espressomenetelmällä varustetut koneet ovat paras valinta maitopohjaisiin juomiin ja tarjoavat hyvän, täyteläisen kupillisen kahvia tai espressoa.

Coffee (Nordic)

Valikoima

Espressokoneita, jotka jauhavat kokonaisia kahvipapuja, on saatavana monessa koossa, eri designilla ja toiminnallisuuksilla. On kahviautomaatteja, jotka on mukautettu toimistoista terveydenhuoltoalalle, rakennusalalle, kouluille ja ammattimarkkinoille, mikä takaa, että auttamamme tuotevalinta on juuri oikea teidän työpaikallenne.

Espressokoneemme kuuluvat markkinoiden moderneimpiin ja parhaimpiin kahviautomaatteihin. Ne ovat helppokäyttöisiä, samalla kestäviä ja niiden kapasiteetti sopii hyvin kiireisiin ympäristöihin, joissa konetta käytetään tiheästi.

Useimmat koneet antavat asiakkaalle mahdollisuuden säätää kahvin vahvuutta ja valita useista eri kahvijuomista, riippuen koneen tyypistä: musta kahvi, musta kahvi maidolla, espresso, latte, cappuccino jne. Tuoremaito on myös saatavilla niille, jotka todella vaativat työpaikallaan parasta kahvikokemusta.

Coffee11 (Nordic)

Kahvipavut on huolellisesti valittu täyttämään laatuvaatimuksemme

Kaikki tuotteemme tulevat kestävän kehityksen sertifioiduilta plantaaseilta, jotka takaavat, että kahvi on viljelty ihmiset ja ympäristö huomioon ottaen. Lisäksi se on ilmastokompensoitu jäljelle jäävästä vaikutuksesta huolimatta. Kahvipavut on huolellisesti valittu täyttämään laatuvaatimuksemme. Kaikki tämä hyvän maun ja vielä paremman jälkimaun vuoksi.

Culligan Image

Tarvitsetko apua sopivan kahviautomaatin löytämisessä?

Tarjouksemme räätälöidään ja sisältävät kaikki yksityiskohdat markkinoiden johtavista kahviautomaateista, jotka on mukautettu teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä kahviautomaattien asiantuntijaan lisätietoja varten. Saat vastauksen pian.

Ota yhteyttä tarjousta varten

Leie eller kjøpe kaffemaskin? Valget er ditt.

Kun vuokraat

 • Järjestämme kaiken puolestasi.
 • Kiinteä kuukausivuokra.
 • Joustavat sopimukset.
 • Luotettavia korkealaatuisia kahviautomaatteja, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Huoltosopimus takuulla koko vuokra-ajan.
 • Korkealaatuisia kahviaineksia tunnetuilta toimittajilta.

Kun ostat

 • Kertaluonteinen sijoitus.
 • Luotettavia korkealaatuisia kahviautomaatteja, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Asennus saatavilla täysin päteviltä asentajiltamme.
 • Saatavilla on myös jatkuvia palvelusopimuksia.
 • Kahvin korkealaatuiset ainesosat tunnetuilta toimittajilta.
Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-coffeecup

Markkina-asiantuntijat tuoreesta kuumasta kahvista

Meillä on monien vuosien kokemus ja hyvä ymmärrys siitä, että jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet, riippuen yrityksen tyypistä ja siitä, kuinka monta henkilöä aikoo juoda kahvia. Otamme teihin yhteyttä, arvioimme tarpeenne ja tarjoamme teille parhaan, räätälöidyn tarjouksen, jonka voimme tarjota.

Pyydä tarjous
Asennus

Sertifioidut asentajamme hoitavat asennuksen haluamaasi paikkaan tai auttavat sinua löytämään parhaan sijainnin – nopeasti ja helposti!

Huolto

Me varmistamme säännöllisesti, että kone on oikein kalibroitu ja puhdistamme osat kuten sekoittimet/papumyllyt/keitinyksiköt. Tämä takaa kahviautomaattisi kestävyyden ja maun.

Asiakaspalvelu

Asiakkaamme tavoittavat asiakaspalvelutiimimme helposti puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai verkkosivujemme kautta.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-Hand-C7

Pakettiratkaisu kahvilla ja vedellä töissä

Tarjoamme kaikille kahviasiakkaillemme pakettiratkaisut, jotka sisältävät sekä veden että kahvin työpaikalla. Voimme toimittaa hanatornin virkistävän puhdasta vettä kahvinkeittimen viereen, tai entä yksi maineikkaista erillisistä vesiautomaateistamme muualla tiloissasi? Puhdas juomavesi on taattu!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen espressopohjaisesta kahviautomaatista

Syötä yhteystietosi. Saat vastauksen pian.