Kahviautomaatti vesijäähdyttimellä

Suuri valikoima kahviautomaatteja: Löydät täydellisen ratkaisun työpaikallesi.
Suuri valikoima vesijäähdyttimiä: Lattiamallit, pöytämallit tai hana-/vesitornit kahviautomaatin vieressä.
Täydellinen tauko: Puhdasta juomavettä hiilihapolla ja ilman, sekä höyryävän tuoretta kahvia monissa muunnelmissa.
hero-page-coffe-3
Henkilökohtainen neuvonta
Huolto-ohjelma takuulla
Innovatiiviset tuotteet
Kestävät ratkaisut

Luo oma yhdistelmäsi kahvi- ja vesiautomaatti työpaikkasi tarpeisiin

Tarjoamme kokonaisratkaisuja vesi- ja kahviautomaatteihin yrityksille. Vesi- ja kahviautomaattimme ovat markkinoiden uusimpia ja luotettavimpia, ja ne tarjoavat puhdasta juomavettä ja erinomaista laatukahvia. Culliganin yhdistelmäautomaatilla yrityksellesi tarjoat juuri ne juomat, joita haluat ja tarvitset, räätälöitynä teidän tarpeisiinne. Näin yksinkertaisesti koostat pakettiratkaisun vesiautomaatin ja kahviautomaatin kanssa yhdessä konsulttimme kanssa:

Vesiautomaatit

Kestävät juomaveden ratkaisut kiinteällä hinnalla.

Hanatorni

Hanatorni sisäänrakennetulla vesijäähdyttimellä - tekee juomavedestä osan sisustusta.

Kahviautomaatit

Kokonaisratkaisut yrityksille kahvinkeittimien osalta

Suurkapasiteetti vesiautomaatit

Vankkarakenteiset laitteet suunniteltu korkean käyttöasteen ympäristöihin.

Miksi valita vesiautomaatti ja kahviautomaatti Culliganilta?

Hyvä kahviautomaatti ja pääsy kylmään juomaveteen ovat odotettavissa modernilla työpaikalla. Hyvät kahvielämykset ja kylmän juomaveden saatavuus parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä, työpanosta ja ovat myötävaikuttavia tekijöitä yrityksen suhteiden vahvistamisessa sekä asiakkaiden että vieraiden kanssa.
Select:

Täydellinen tauko

Tuoreen kahvin miellyttävä tuoksu ja mahdollisuus pitää lyhyt tauko kahviautomaatilla edistävät hyvää mielialaa työpaikalla. Mutta yhtä tärkeää on tarjota kylmää ja puhdasta vettä. Meidän vesiratkaisumme on sekä ympäristöystävällinen että hygieeninen, ja ennen kaikkea vesi on aina kylmää. Inspiroi, motivoi ja kutsu työntekijäsi, asiakkaasi ja vieraasi nauttimaan puhtaasta ja kylmästä vedestä täydellisen kahvikupillisen kera.

Tarjoamalla yksinkertaisen ja arvokkaan edun, kuten kahviautomaatin ja vesiautomaatin toimistossa, saat työntekijät tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja vieraat sekä asiakkaat tervetulleiksi.

Kaikki yhdeltä toimittajalta

Jokainen tarvitsee laadukasta kahvia töissä, niin se vain on. Silti ei voi unohtaa vettä, koska se on paras lähde nesteytykseen. Siksi olemme luoneet erikoistarjouksen yrityksille, jotka ottavat sekä vesi- että kahviautomaatin meiltä. Vesi- ja kahviautomaatin pakettiratkaisulla voit tarjota sekä työntekijöillesi että asiakkaillesi laajan valikoiman juomia.

Kaikki samasta paikasta, samalta toimittajalta, toimitettuna, asennettuna ja käyttövalmiina.

Valinnanmahdollisuudet

Valitse laajasta valikoimasta kahviautomaatteja. Laaja valikoima hana- ja vesitornien designeja, ja mahdollisuus sekä kylmään veteen että hiilihapotettuun veteen. Pöytä- ja lattiamallit, juuri teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Kiinteä kuukausihinta vesiautomaatista, riippumatta juodun veden määrästä. Kattava huolto, jota suorittavat omat huoltohenkilöstömme, räätälöitynä asiakkaidemme tarpeisiin sekä vesi- että kahviautomaateille. Eksklusiivinen pääsy laajaan ja tunnettuun valikoimaan kahvia, teetä ja kaakaojuomia.

Vuokrata vai ostaa vesi- ja kahviautomaatti? Valinta on sinun.

Kun vuokraat

 • Järjestämme kaiken puolestasi.
 • Kiinteä kuukausivuokra.
 • Joustavat sopimukset.
 • Luotettavat, korkealaatuiset kahviautomaatit, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Huoltosopimus takuulla koko vuokra-ajan.
 • Korkealaatuiset kahviainesosat tunnetuilta toimittajilta.

Kun ostat

 • Kertamaksu.
 • Luotettavat, korkealaatuiset kahviautomaatit, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Asennus saatavilla täysin päteviltä asentajiltamme.
 • atkuva huoltosopimus on myös saatavilla.
 • Korkealaatuiset kahviainesosat tunnetuilta toimittajilta.
Culligan Image

Tarvitsetko apua sopivan vesiautomaatin ja kahviautomaatin löytämisessä?

Tarjouksemme räätälöidään ja sisältää kaikki yksityiskohdat markkinajohtavista vesi- ja kahviautomaateista, räätälöityinä teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä vesiautomaattien ja kahviautomaattien asiantuntijaan saadaksesi lisätietoja. Saat vastauksen pian.

Ota yhteyttä meihin
Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-water-coffee

Markkinoiden asiantuntijat höyryävän tuoreesta kahvista ja puhtaasta juomavedestä

Meillä on vuosien kokemus ja hyvä ymmärrys siitä, että jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet riippuen toiminnan luonteesta ja siitä, kuinka monta henkilöä juo vettä ja kahvia. Otamme teihin yhteyttä, arvioimme tarpeenne ja tarjoamme parhaan, räätälöidyn tarjouksen, jonka voimme antaa.

Pyydä tarjous
Asennus

Sertifioidut asentajamme hoitavat asennuksen haluamaasi paikkaan tai auttavat löytämään parhaan sijainnin – nopeasti ja helposti!

Huolto

Tarkistamme säännöllisesti, että laitteet ovat oikein kalibroituja. Puhdistamme komponentit kuten sekoittimet/myllyt/keitinyksiköt ja vaihdamme suodattimet/UV-valot. Tämä varmistaa vesi- ja kahviratkaisusi kestävyyden ja maun.

Asiakaspalvelu

Asiakkaamme tavoittavat omistautuneen asiakaspalvelutiimimme helposti puhelimitse, sähköpostitse, chatin kautta tai verkkosivujemme kautta.

Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen vesi- ja kahviautomaateista

Täytä yhteystietosi. Saat vastauksen pian.