Kahviautomaatti papumyllyllä

Tuoreet kokonaiset pavut jauhetaan jokaista kahvikuppia varten juuri ennen valmistusta
Erinomainen laadukas kahvivalikoima sovitettu jokaiseen makumieltymykseen ja toiveeseen
Laaja valikoima erilaisia kahvijuomia: musta kahvi, musta kahvi maidolla, espresso, latte, cappuccino ja muita.
hero-page-coffegrinder-1
Henkilökohtaista neuvontaa
Huolto-ohjelma takuulla
Innovatiiviset tuotteet
Kestäviä ratkaisuja

Valikoimamme kahviautomaatteja papumyllyllä

Tarjoamme kokonaisratkaisuja myllyllä varustettuja kahviautomaatteja yrityksille. Kahviautomaattimme tarjoavat erinomaista laatukahvia. Culliganin yrityksellenne tarjoama kahviautomaatti papumyllyllä takaa toivomanne kahvijuomavalikoiman joka päivä.

OptiBean X kahviautomaatti
 • Kahvia kokonaisista pavuista
 • Jopa 24 erilaista juomavaihtoehtoa
 • Espressopohjainen ja suodatinkahvi
OptiFresh Bean kahviautomaatti
 • Kahvia kokonaisista pavuista
 • Jopa 24 erilaista juomavaihtoehtoa
 • Suodatinkahvi

Miksi kahviautomaatti myllyllä?

Hyvä kahviautomaatti odotetaan nykyaikaisella työpaikalla. Hyvät kahvikokemukset parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä, työpanosta ja ovat myötävaikuttava tekijä yrityksen suhteiden vahvistamisessa sekä asiakkaiden että vieraiden kanssa.
Select:

Kokemus kahvista

Tarjoa kaikille työntekijöille sama upea kahvikokemus työpaikalla, jonka he saavat rakastamastaan kahvilasta kahviautomaatin avulla, jossa on mylly. Kokonaiset pavut, jotka jauhetaan jokaiseen yksittäiseen kahvikuppiin juuri ennen valmistusta. Aisti erinomainen tuoksu, joka leviää tiloihin. Kahviautomaatti myllyllä tarjoaa optimaalisen kahvikokemuksen työpaikalla.

Jos haluat tyytyväisempiä työntekijöitä ja vierailijoita, sos valitsee espressopohjaisen kahviautomaatin, saa jokaisen kahvikupin päälle cremavaahdon. Tämä on reaktio, joka tapahtuu espresson valmistuksen aikana. Crema auttaa säilyttämään kahvin aromiaineet siinä kunnes se juodaan. Ilman cremaa aromiaineet haihtuvat nopeammin ilmaan.inun kannattaa harkita meiltä saatavaa kahviautomaattia myllyllä työpaikallesi.

Coffee12 (Nordic)

Crema

Jos valitsee espressopohjaisen kahviautomaatin, saa jokaisen kahvikupin päälle cremavaahdon. Tämä on reaktio, joka tapahtuu espresson valmistuksen aikana. Crema auttaa säilyttämään kahvin aromiaineet siinä kunnes se juodaan. Ilman cremaa aromiaineet haihtuvat nopeammin ilmaan.

Coffee (Nordic)

Valinta

Kahviautomaatteja, jotka jauhavat kokonaisia kahvipapuja, on saatavilla monen kokoisina, eri designilla ja toiminnallisuuksilla. On kahviautomaatteja, jotka soveltuvat kaikkeen: toimistoista terveyssektorille, rakennusalalle, kouluille ja ammattimarkkinoille, mikä varmistaa, että auttamamme tuotevalinta on juuri oikea kyseiselle työpaikalle.

Kahviautomaattimme myllyllä ovat markkinoiden moderneimpia ja parhaimpia. Ne ovat helppokäyttöisiä, samalla kestäviä ja niiden kapasiteetti sopii hyvin kiireisiin ympäristöihin, joissa konetta käytetään tiheästi.

Useimmat koneet antavat asiakkaalle mahdollisuuden säätää kahvin vahvuutta ja valita useista eri kahvijuomista: musta kahvi, musta kahvi maidolla, espresso, latte, cappuccino jne. Meillä on myös kahviautomaatteja myllyllä ja tuoremaidon mahdollisuudella niille, jotka todella vaativat parasta kahvikokemusta työpaikalla.

Coffee13 (Nordic)

Kaikilla kahvituotteillamme on yksi tai useampi sertifikaatti

Kaikki tuotteemme tulevat kestävän kehityksen sertifioiduilta plantaaseilta, jotka takaavat, että kahvi on viljelty ihmiset ja ympäristö huomioon ottaen. Lisäksi se on ilmastokompensoitu jäljelle jäävästä vaikutuksesta huolimatta. Kahvipavut on huolellisesti valittu täyttämään laatuvaatimuksemme. Kaikki tämä hyvän maun ja vielä paremman jälkimaun vuoksi.

Culligan Image

Tarvitsetko apua sopivan kahviautomaatin löytämisessä?

Tarjouksemme räätälöidään ja sisältää kaikki yksityiskohdat markkinoiden johtavista kahviautomaateista, jotka on mukautettu teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä kahviautomaattien asiantuntijaan lisätietoja varten. Saat vastauksen pian.

Ota yhteyttä tarjousta varten

Vuokrata vai ostaa kahviautomaatti? Valinta on sinun.

Kun vuokraat

 • Järjestämme kaiken puolestasi.
 • Kiinteä kuukausivuokra.
 • Joustavat sopimukset.
 • Luotettavia korkealaatuisia kahviautomaatteja, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Huoltosopimus takuulla koko vuokra-ajan.
 • Korkealaatuisia kahviaineksia tunnetuilta toimittajilta.

Kun ostat

 • Kertaluonteinen sijoitus.
 • Luotettavia korkealaatuisia kahviautomaatteja, ihanteellisia mihin tahansa ympäristöön.
 • Asennus saatavilla täysin päteviltä asentajiltamme.
 • Saatavilla on myös jatkuvia palvelusopimuksia.
 • Kahvin korkealaatuiset ainesosat tunnetuilta toimittajilta.
Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-coffeecup

Markkina-asiantuntijat tuoreesta kuumasta kahvista

Meillä on monien vuosien kokemus ja hyvä ymmärrys siitä, että jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet, riippuen yrityksen tyypistä ja siitä, kuinka monta henkilöä aikoo juoda kahvia. Otamme teihin yhteyttä, arvioimme tarpeenne ja tarjoamme teille parhaan, räätälöidyn tarjouksen, jonka voimme tarjota.

Pyydä tarjous
Asennus

Sertifioidut asentajamme hoitavat asennuksen haluamaasi paikkaan tai auttavat sinua löytämään parhaan sijainnin – nopeasti ja helposti.

Huolto

Me varmistamme säännöllisesti, että kone on oikein kalibroitu ja puhdistamme osat kuten sekoittimet/myllyt/keitinyksiköt. Tämä takaa kahviautomaattisi kestävyyden ja maun.

Asiakaspalvelu

Asiakkaamme tavoittavat asiakaspalvelutiimimme helposti puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai verkkosivujemme kautta.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-Hand-C7

Pakettiratkaisu kahvilla ja vedellä töissä

Tarjoamme kaikille kahviasiakkaillemme pakettiratkaisut, jotka sisältävät sekä veden että kahvin työpaikalla. Voimme toimittaa hanatornin virkistävän puhdasta vettä kahvinkeittimen viereen, tai entä yksi maineikkaista erillisistä vesiautomaateistamme muualla tiloissasi? Puhdas juomavesi on taattu!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä kahvimyllyllä varustettu kahvinkeitin työpaikallesi

Täytä yhteystietosi. Saat vastauksen lyhyessä ajassa.