Brändimme

Sector Offices 6
Culligan Image

Globaalisti tunnustettu ja arvostettu alalla

Olemme ylpeä jäsen Culligan International Groupissa.

Missä tahansa oletkin, on suuri todennäköisyys, että olet lähellä Culligan-tuotetta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi maailman tunnetuimmista ja luotetuimmista vesibrändeistä, maine, jonka olemme saavuttaneet vuosien luottamuksen, innovaatioiden, palvelun ja laadun ansiosta.

Yli 7 500 työntekijän ja 1 000 jälleenmyyjän voimin 90 maassa, Culliganin yli 35 tuotemerkkiä palvelee vuosittain yli 50 miljoonaa asiakasta ja jakaa tehtävän tarjota parempaa vettä kuluttajille missä tahansa he sitä tarvitsevat – kotona, työssä tai liikkeellä ollessa.

Napsauta tätä, jos haluat vierailla kansainvälisellä verkkosivustollamme

Culligan Pohjoismaissa

Ylpeä läsnäolo Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa.

 

Asiantuntemuksemme

Culligan Nordic groupissa tarjoamme innovatiivisia juomavesiratkaisuja kaikenlaisille toimialoille ja tarpeille. Meillä on myös ainutlaatuisia ja tunnustettuja vesikonsepteja, jotka on suunnattu hotelleille ja ravintoloille. Norjassa ja Suomessa meillä on lisäksi kahviautomaatteja ja niihin liittyviä ainesosia, jotka on räätälöity yritysmarkkinoiden kaikkiin tarpeisiin.

Ainoana Culligan-maana Pohjoismaissa olemme Ruotsissa ylpeä toimittaja kaikkea suurkeittiöihin liittyvää.

 

Vesiautomaatit

Puhdistettua ja jäähdytettyä juomavettä työpaikalla.

Kahviautomaatit

Tuoretta kuumaa kahvia työpaikalla.

Ammattikeittiö

Kaikki ammattikeittiötärkeät.

Lähdevesiautomaatit

Virkistävää lähdevettä työpaikalla.

Link-järjestelmä

Erikoisvalmisteinen uudisrakennuksiin ja saneerausprojekteihin.

Vesitorni

Tee juomavedestä osa työpaikan sisustusta.

Ravintolakonseptit

Vaihda jo käytössäsi olevaan juomaveteen.

Globaalit tuotemerkit

Culligan

Yli 80 vuoden ajan Culligan on ollut paikallinen vesiasiantuntija laadukkailla tuotteilla ja kokonaispalvelulla. Culligan suunnittelee, asentaa ja huoltaa kaikenlaisia ​​vesiratkaisuja. Voi ylpeänä osoittaa useiden sukupolvien tyytyväisiä asiakkaita.

Sekä koteihin että työpaikkoihin soveltuvilla malleilla Zipin järjestelmillä on positiivinen vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin sekä ympäristöön innovatiivisen ja palkitun suodatustekniikan ansiosta.

Edistyksellisen ioninvaihtoteknologian ja 5-vaiheisten suodattimien ansiosta ZeroWater-vesikannut ja -suodattimet poistavat käytännössä kaikki (99,6 %) havaittavissa olevat liuenneet kiintoaineet verrattuna jopa 50 prosenttiin muiden johtavien merkkien kohdalla.

Brändimme Pohjoismaissa

Osa Culligania olevina brändeinämme olemme innovaatiovetoisia ja pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parhaita tuotteita ja palveluita, jotka on räätälöity Pohjoismaiden markkinoille.

Culligan

Culligan on kumppanisi työpaikalla. Tuotteet, joihin voit luottaa, ihmiset, joihin voit luottaa – ilmaisesta konsultaatiosta asennukseen ja ylläpitoon, olemme täällä sinua varten joka askeleella.

Laajan tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta, korkea osaamistasomme ja taitavien työntekijöidemme avulla tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitanne ja toiveitanne, ongelmattoman asennuksen, kattavan huolto-ohjelman ja pitkäaikaisen, hyvän asiakassuhteen kanssamme.

Purezza Premium Wate

Ravintoloiden, kahviloiden ja hotellien liiketoimintaa muuttava Purezza on moderni vaihtoehto perinteiselle kertakäyttöiselle pullovedelle.

Purezza-ratkaisu voidaan räätälöidä ruokapaikkasi mukaan. Meillä on ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Thoreau

Thoreau on ruotsalainen suunnittelukonsepti paikallisesti tuotetulle vedelle ravintoloihin, hotelleihin ja konferenssitiloihin.

Thoreaun vesiratkaisulla saat esteettisesti miellyttäviä tuotteita, jotka ovat myös taloudellisia ja ekologisesti innovatiivisia.

Pure Water

Toimistorakennuksiin ja hotelleihin suunniteltu vedenpuhdistusjärjestelmä.

Järjestelmä tarjoaa sinulle puhdistettua juomavettä, joka on integroitu saumattomasti rakennukseesi. Välittömästi jäähdytettynä, hiilihapotettuna tai ilman, tarjoillaan tunnetusta ja tunnustetusta hanatornista/vesitornista.

Järjestelmän huoltotyöt, jos ne tehdään yhdessä paikassa, mikä häiritsee työympäristöä mahdollisimman vähän.

3S

Ruotsin kaupallinen keittiökumppani.

Valtakunnallinen kaupallisten keittiölaitteiden myynti- ja huoltokumppani, joka on kanssasi hankkeesi alusta lähtien – yksinkertaisesti kumppanisi kaikkeen kaupallisiin keittiöihin liittyvissä asioissa.

Waterlogic

Waterlogic perustettiin vuonna 1992.

Siitä lähtien yhtiö kasvoi sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta, ja siitä tuli yksi maailman johtavista vesiautomaattien valmistajista ja toimittajista, joihin kuuluu myös niihin liittyvä palvelu. Vain Waterlogic yhdisti monivaiheisen veden suodatuksen, edistyneen UV-puhdistuksen ja BioCote® antimikrobisen suojan.

Waterlogic Group Holding liittyi osaksi Culligan Internationalia vuonna 2022, ylläpitäen samaa tuoteportfoliota, samoja sertifioituja teknologioita ja palveluita, mutta Culliganin brändin alla.

Lue lisää

Tietoja Culliganista

Vesi on maailmamme, ja ympäristöystävälliset ratkaisumme ovat parempia sinulle ja planeetallemme.

Meidän vaikutusvaltamme

Kaikki tekemämme on tarkoitettu edistämään parempaa ja kestävämpää maapalloa. Tämä on sitoumus, jonka otamme erittäin vakavasti.